Fletcher óvatos Kidd kijelentését illetõen

Darren Fletcher szerint még hosszú az út a bajnokság végéig, ezért finoman visszautasítja Brian Kidd kijelentését, hogy „a bajnokságot a Manchester United már csak elveszíteni tudja”.


A United egykori másodedzõje, aki jelenleg a városi rivális Citynél tölti be ugyan ezt a pozíciót, úgy véli, hogy egykori csapata az idei Premier League favoritja.
 

A Vörös Ördögök jelenleg jobb gólkülönbségüknek köszönhetõen állnak a Manchester City elõtt a tabella élén, de 2 mérkõzéssel kevesebbet játszottak Roberto Mancini gárdájánál.
 

A skót játékos óvatosan reagált Kidd szavaira, és szeretné, ha a United bebiztosítaná elõnyét az elmaradt mérkõzések pontjait begyûjtve.

 


 

„Korai lenne bármit is kijelenteni, még sok csapat érezi úgy, hogy esélyes a címre. Mi vagyunk az egyik.” - kezdte Fletcher.
 

„Jó helyzetben vagyunk, vezetjük a bajnokságot az elmaradt meccseink ellenére is, de nem a pontokat kell számolgatni, hanem megnyerni a mérkõzéseket.”
 

„A jelenlegi szakasz egy fontos része az idénynek, amikor nagyon oda kell figyelni, január után pedig majd jönnek a bajnoki cím szempontjából fontos rangadók, amiken jól kell játszani és gyõzni kell.”
 

Fletcher a Manchester Cityt látja az egyik legnagyobb fenyegetésnek a United 19. bajnoki címének megszerzése szempontjából.
 

„A Manchester City komoly esélyes.” – tette hozzá.
 

„Õk is ott vannak az élmezõnyben, jelenleg velünk közösen állnak a táblázat élén.”
 

„Sorra nyerik a meccseiket, és úgy tûnik szilárd védelmük van.”
 

„Amikor egy csapatnak ennyi pénze van minõségi játékosokat igazolni, akkor komoly fenyegetéssé tudnak jelenteni.”
 

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!