Mata frusztrált a döntetlen miatt

Juan Mata szerint a Manchester Unitednek sokkal szebb játékkal kell elõrukkolnia, hogy eredményeket érhessenek el.


 A Vörös Ördögök negyedik tétmérkõzésüket játszották az idei szezonban és még mindig nem írható fel gyõzelem a nevük mellé, így frusztráló lehet számukra, hogy a következõ mérkõzésre - a válogatott szünet miatt - csak szeptember 14-én kerül sor, amikor a QPR fog az Old Traffordra látogatni.

 
A Burnley elleni mérkõzés utolsó szakaszában a United dominált és Mata szerint csak idõ kérdése, hogy a - Van Gaal által lerakott - alapok eredményességhez vezessenek és szép, gyors passzokra épülõ játékot mutassanak.
 
 
"Természetesen csalódottak vagyunk" - mondta a spanyol játékos a MUTV-nek. "Szerettük volna elvinni a három pontot, de nem sikerült. A második félidõben jobban játszottunk, de ez nem volt elég a gyõzelemhez."
 
"Nem voltunk elég magabiztosak, így amikor hátulról próbáltunk építkezni, sokszor vétettünk hibákat. Továbbra is küzdenünk kell, mert ez az, amit a menedzser akar. Hinnünk kell, mert megvannak a minõségi játékosaink, akik ezt meg tudják csinálni."
 
"Úgy gondolom, hogy fõleg az utolsó húsz percben voltunk jobbak, de nem sikerült gólt szereznünk. Nagyrészt az õ térfelükön volt a labda, ami egy jó jel, de ha nem tudunk gólokat szerezni, akkor ez önmagában nem elég. Hiszem, hogy amikor a támadóharmadban focizunk, tudnánk szép helyzeteket kidolgozni, de talán túl sok hosszú labdával játszottunk - fõleg az elsõ félidõben -, ezért nem volt jó a játékunk."
 
 
"Ha megnézed, hogy milyen játékosokkal rendelkezünk, biztos lehetsz benne, hogy tudunk szép focit játszani. Ez csak azon múlik, hogy továbbra is keményen dolgozzunk és higgyünk, valamint türelmesnek kell lenni, amikor hátulról építkezünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!