Hivatalos: Falcao kölcsönben

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Radamel Falcao egy éves kölcsönszerzõdést írt alá a klubbal, valamint az opciós vételi jog is része a megállapodásnak.


A 28 éves játékos 2013-ban lett a Monaco játékosa, miután egy rendkívül sikeres idõszakot maga mögött hagyva eligazolt az Atletico Madridtól, ahol 91 mérkõzésen 70 gólt szerzett. De a Portonál eltöltött idõszak alatt is szép mennyiséget termelt. Õ volt az elsõ játékos aki az UEFA Szuperkupa döntõn mesterhármast szerzett.

 

"Nagy örömömre szolgál, hogy összejött a kölcsönszerzõdés, és, hogy ez által csatlakozhatok a Manchester United csapatához. A United a világ legnagyobb csapata és én segíteni szeretnék abban, hogy visszakerüljön a csúcsra. Várom a közös munkát Louis van Gaallal, aktív részese szeretnék lenni a klub jövõjének" - mondta Falcao.

 

 

A holland mester a következõképp nyilatkozott:" Nagyon örülök, hogy Radamel csatlakozott hozzánk. Egyike a leggólérzékenyebb csatároknak a világon. Az eddigi eredményei magukért beszélnek, fizikuma is kiváló az angol bajnoksághoz. Ha egy ilyen játékos elérhetõvé válik, azt a lehetõséget meg kell ragadni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!