Giggs újabb elismerést kap

Ryan Giggs olyan manchesteri legendák után, mint Sir Alex Ferguson, Eric Cantona és Denis Law, októberben megkapja a HMV Football Extravaganza díját.


Sir Alex, Cantona és Law korábban már mindannyian megkapták a 'Labdarúgás legendája' elismerést, amelyet minden évben egy jótékonysági gála keretein belül adnak át és amit idén október 14-én Giggs tiszteletére szentelnek.

 

Az immár 19. évébe lépõ HMV Football Extravaganza esemény jótékonysággal is párosul, melynek révén a Nordoff Robbins zeneterápiás alapítványt segítik és miután a 15. évfordulón elérték az 5 milliós összeget, idén már akár a 6 milliót is meghaladhatja az alapítványnak elutalt pénzösszeg. Ryan mellett számos korábbi csapattársa és más futballnagyságok is ott lesz az eseményen, melyet a London Hilton Hotelben rendeznek. Maga a díjazott már nagyon várja, hogy részt vehessen ezen a gálavacsorán.

 

 

"Nagyon megtisztelõ és kiváltságos, hogy megkapom a 'Labdarúgás legendája' díjat, különösen annak fényében, ha megnézzük, kik nyerték már meg korábban" - mondta Giggs, aki a tavaly díjazott Pele után kapja meg ezt az elismerést. "Nagyon várom az eseményt, együtt ünnepeljünk barátokkal, kollégákkal és adakozzunk a Nordoff Robbins-nak, mely egy igazán csodálatos cél."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!