Sir Bobby: Van Gaallal izgalmas kaland veszi kezdetét

Sir Bobby Charlton szerint Louis van Gaal menedzseri munkásságával a Manchester United egy sikeres és izgalmas kaland elején áll.


A manchesteri klub hosszú évek óta most elõször nem szerepel az európai kupaporondon, ráadásul van Gaal elsõ négy tétmeccsébõl egyet sem tudott megnyerni a csapat. Ám a United legendája és igazgatója, Sir Bobby Charlton hiszi, hogy van Gaallal hamarosan visszatérnek a jó idõszakok.

 

"Különösnek tûnik, hogy a Manchester United nincs ott Európában egy szezon erejéig" - nyilatkozta Charlton a Soccerexnek. "Ez õrület, de talán így egyszerûbbé válnak számunkra dolgok."

 

"Pár új játékossal kezdtük meg a szezont, nem játszottunk jól eddig, de jól fogunk játszani. Úgy gondolom, egy nagyszerû kaland következik majd, melyben meglátjuk, hogy húzzuk vissza magunkat oda, ahol lenni szoktunk."

 

 

Van Gaal érkezésekor elmondta, a gárdának három hónapra szüksége lesz arra, hogy elsajátítsa azt a játékstílust, amit megkövetel a játékosoktól, Charlton pedig biztos abban, hogy a hollanddal ismét jönnek majd a sikerek.

 

"Jó hírekkel szolgált nekem és a szurkolók többségének is. Nem fogunk szenvedni, biztosan nem szenvedünk tovább. Ami eddig történt, az furcsa, de nem tart sokáig."

 

Van Gaal és Charlton most abban bízhatnak, hogy a Vörös Ördögök vasárnap, amikor a Queens Park Rangers látogat az Old Traffordra,  végre megszerzik elsõ gyõzelmüket az idei Premier League-ben.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!