Young élvezi szerepét a Unitedben

Ashley Young elárulta, hogy mindig örömmel segít a fiatal játékosoknak, vagy az új igazolásoknak eligazodni a csapatban.


A 29 éves szélsõ az Inside United magazinnak adott interjújában számol be arról is, hogy élvezi új szerepkörét Louis Van Gaal rendszerében, ahol a holland tréner a szárnyvédõ szerepet osztotta rá. 

 
"A szezon elõtti túrán életkor szerint állítottuk sorba a játékosokat és arra kellett rádöbbennem, hogy már a 6. vagy 7. vagyok a listán. Wow, kezdek megöregedni!" - viccelõdött. 
 
"29 évesen már a tapasztaltabb játékosok közzé tartozom, és élvezem is ennek az elõnyeit. Bár, ez egy bizonyos nyomással jár, de egyben egy jólesõ feladat, amikor a fiatalabb játékosok számítanak rád és kikérik a tanácsaidat. Úgy gondolom, a felkészülés során, remekül mûködött közöttünk a kommunikáció. Jól kiegészítették egymást a fiatalabb és a tapasztaltabb játékosok a pályán, ahol  már nem számít a rangod, mert ott mindenkire ugyanolyan szükség van a sikerhez."
 
 
Young nagy izgalommal beszélt az új igazolásokkal kapcsolatban is, és az immár szárnyvédõvé avanzsált játékos, továbbra is bízik abban, hogy a Vörös Ördögök gyorsan javítani fognak a gyenge szezonkezdésen.
 
"Meggyõzõdésem, hogy hamarosan jóra fordulnak a dolgok. A szurkolóknak pedig nem okozunk több csalódást. A menedzser arra kért bennünket, hogy bízzunk benne, folyamatosan menjünk tovább és hamarosan jönni fognak az eredmények is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!