Visszatérõ játékosok

Úgy tûnik, Louis van Gaal számára több játékos áll majd rendelkezésére vasárnap, amikor a Manchester United a QPR ellen lép pályára a Premier League-ben.


Bár Phil Jones tegnap, a Svájc elleni, 2-0-ra megnyert EB-selejtezõn megsérült, mégis több pozitív hír érkezett az manchesteri had sérülésfrontjáról.

 

A nyári igazolás, Luke Shaw térdhajlító izma még a felkészülés alatt sérült meg, ám most úgy tûnik, tétmérkõzésen is bemutatkozhat új csapatában, míg az Athletic Bilbaótól érkezett középpályás, Ander Herrera is visszatérhet azután, hogy a Swansea City elleni nyitómeccsen bokasérülést szenvedett.

 

"Kemény edzés és nagyon várom ezt a következõ mérkõzést az Old Traffordon" - írta Herrera twitteren ma.

 

Rafael da Silva, aki ebben a szezonban még nem szerpeelt, szintén jó úton halad a teljes felépülés felé. Õ az Instagramon osztotta meg gondolatait: "Vissza az edzéshez, készen állok, hogy segítsek! Gyerünk!"

 

 

A Vörös Ördögöknek csupán két pontot sikerült szerezniük az eddig lejátszott három bajnoki alatt és még mindig arra vár menedzserük, hogy megszerezze elsõ gyõzelmét tétmeccsen új csapatával.

 

Ráadásul a felépülõ játékosok mellett több új igazolás is bemutatkozhat a hazai környezetben. Így Radamel Falcao mellett a munkavállalási engedélyét megkapó Marcos Rojo, Daley Blind és a rekordigazolásnak számító Angel Di Maria is elõször léphet pályára a United otthonában.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!