Blackett készen áll a versengésre

Tyler Blackett örömmel fogadja Marcos Rojo érkezését a Manchester Unitedbe és reméli, egészséges versengés veheti kezdetét köztük a védelembe való bekerülésért.


Az angol fiatal elsõ mérkõzését élvezte az angol U21-es válogatottban, nagy szerepe volt a harmadik gól elõtt, amit végül Harry Kane szerzett, ezzel beállítva a 3-0-s végeredményt Moldova ellen kedd este. Miután háromszor is kezdõ volt a Vörös Ördögök Premier League találkozóin idén és kiharcolt egy helyet az augusztus hónap játékosa címéért küzdõ játékosok között, ez egy jó felmérõ volt fejlõdésének.

Egy, a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjúban amikor arról kérdezték Tylert, milyen volt Rojo edzésen azután, hogy a Sporting Lisszabonból a csapathoz igazolt és végre játékra alkalmas állapotba került a hétvégi QPR elleni meccsre, a 20 éves védõ így felelt.

"Jól halad" - jelentette ki Blackett. "Nyilvánvalóan õ egyike azon játékosoknak, akik a posztomon játszanak, így õ olyan valaki, akinek felnézel a játékára és tanulnál tõle, de remélhetõleg lesz lehetõségem harcolni a helyért. Majd beilleszkedik a csapatba, s ha eljön az idõ biztos leteszi névjegyét, hiszen fantasztikus bal lába van, ami a csapat segítségére lehet és egyensúlyt hozhat, olyat, amire szükségünk van."

 

 
Blackett reméli, hogy lenyûgözi Louis van Gaalt és megszilárdíthatja helyét a kezdõcsapatban, de természetesen nem akar két lábbal a föld fölött járni.

"Remélem, több lehetõséget kapok" - válaszolt, mikor arról kérdezték, milyen ambíciókkal tekint a szezonra. "Tudom, hogy nem játszhatok minden meccsen, de szeretném azt hinni, sok mérkõzésen pályán lehetek és lehetõséget kapok arra, hogy beverekedjem magam az elsõ csapatba. Szeretném azt mondani a következõ nyáron, hogy a csapat jól teljesített és én játszottam legalább 10-15 meccsen. Szeretnék kiteljesedni ezen a szinten és bizonyítani magamnak, hogy képes vagyok itt játszani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!