Giggs: A fiatalok mindig kapnak esélyt

A Manchester United menedzserasszisztense szerint Louis van Gaal hajlandó megadni az esélyt a fiatal, saját neveléseknek.


A United rengeteget költött a nyári átigazolási szezon alatt, ám miután a klub eladta Danny Welbecket az Arsenalnak, a szurkolók körében nyugtalanság ütötte fel fejét.

 

Ám Giggs úgy véli, Louis van Gaal Ajaxnál, Barcelonánál és Bayernnél töltött ideje azt mutatja, hogy a holland szakember manchesteri pályafutása alatt sok fiatal megkaphatja az esélyt.

 

Amikor azt kérdezték Giggs-tõl, hogy megváltozott-e a klub, a legenda így felet a Soccerexnek: "A klub soha nem változik meg!"

 

"A klub történelme arról szól, hogy izgalmas focit játsszon, mindig megadja a fiataloknak a lehetõséget és megtartsa saját tradícióit. Oké, Danny távozott, ami nyilván csalódást keltõ, mert soha nem akarod, hogy saját nevelés távozzon."

 

 

"De olyan menedzserünk van, aki megadta az esélyt Seedorfnak, megadta az esélyt Kluivertnek, megadta az esélyt Iniestának, Xavinak és Thomas Müllernek. Múltja van abban, hogy megadja az esélyt a fiataloknak, és Tyler Blackett eddig minden meccsen játszott ebben a szezonban."

 

"Ilyen mindig lesz. Játékosok távozni fognak, de arról kell meggyõzõdnünk, hogy fiatalok feljönnek az elsõ csapatba, mivel a United szurkolói igénylik ezt. És mint olyan, aki szintén akadémiáról került fel én is ezt szeretném látni."

 

"Szeretném látni, hogy fiatalok felkerülnek, mert a szurkolók mindig megadják nekik az esélyt. Ha hibát vétenek, akkor sem neheztelnek rájuk. Mindig ösztönzik õket és ez így volt a United történelme alatt. Soha nem akarjuk elveszíteni ezt."

 

Amikor arról kérdezték, egy napon ismét a United menedzsere lenne, Giggs igennel válaszolt.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!