Rojo: Idõ kell a csapatnak

Az új igazolás, Marcos Rojo kéri, hogy mindenki legyen türelemmel a csapat iránt, mivel hisz benne, hogy csak idõ kérdése, mikor jönnek a sikerek.


Rojo a Sportingtól igazolt 16 millió font ellenében a Unitedhez, õ a hat jelentõsebb nyári igazolás egyike azok közül, akik együtt összesen 150 millió fontba kerültek a klubnak.

A 24 éves játékos többek között Ander Herrera, Luke Shaw, Angel Di Maria, Radamel Falcao és Daley Blind mellett csatlakozott az Old Traffordra, õket megelõzve érkezett az új fõnök, Louis van Gaal.

 

 
A Vörös Ördögök még nem nyertek tétmeccset van Gaal irányítása alatt, sõt mindenki emlékszik a csapat tavalyi csúfos hetedik helyezésére, mindezek ellenére Rojo optimista a jövõt illetõen.

"Sok jó játékossal rendelkezik a csapat. Azonban ténylegesen idõ kell nekünk, mire az új menedzser egy ütõs csapatot tud építeni" - nyilatkozott a Perform címû lapnak.

"De nagyszerû nevek állnak rendelkezésünkre, és van egy éles eszû edzõnk, biztos vagyok benne, hogy az eredmények érkezni fognak."

A legnagyobb zsákmány Rojo honfitársa, Angel Di Maria volt és az utolsó pillanatokban, az AS Monacótól kölcsönvett csatár, Radamel Falcao, õk vonzották leginkább a címlapokat.

Rojo szerint: "Di Maria minõségi játékos. Nagyon váratlan és nagyon gyors, nagyon sokat segíthet a támadásokban." 

"Van néhány minõségi csatárunk is a csapatban. Falcao mindig a büntetõterületen mozog, bármikor lecsaphat, és könyörtelenül kihasznál bármiféle lehetõséget."

Rojo a maga nevében csakis elõre tekint, végre edzésbe állhatott azok után, hogy debütálását munkavállalási engedélye késleltette, de immáron bevethetõ a jövõben, akár már a QPR elleni, soron következõ mérkõzésen is pályára léphet.

 

 
"Ez egy hatalmas elõrelépés a karrieremben és az életemben, nagyon boldog vagyok, hogy a világ egyik legjobb klubjában játszhatok" - mondta.

"Azon vagyok, hogy megtaláljam a helyem és mindenféle módon segítsek, hogy fontos trófeákat nyerjünk."

 


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!