Smalling ismét sérült

A Manchester United lehetõségei tovább csökkentek belsõ védõ poszton, miután kiderült, Chris Smalling megsérült a tegnapi edzésen.


Az angol válogatott játékos így csatlakozott Phil Jones-hoz és Jonny Evans-hez, akik szintén a sérültek listáját gyarapítják, míg Tyler Blackett sem elérhetõ, mivel a legutóbbi bajnokin piros lapot kapott.

 

"Smalling hamarabb fejezte be a tegnapi edzést, mert igen merevnek érezte a lábát" - mesélte Louis van Gaal percekkel ezelõtti sajtótájékoztatóján. "Nem fogok játékosokat kockáztatni - fel kell épülniük."

 

"Jonny Evans igen csúnya zúzódást szedett össze, várnunk kell és majd kiderül, mi lesz. Kilenc sérültem és Blackett személyében egy eltiltottam van. Mindhárom olyan belsõ védõm, aki jobb oldalon bevethetõ, kidõlt, úgyhogy a fiatalok közül fel kell hoznom valakit."

 

 

A jelöltek között ott lehet Tom Thorpe, az U21-es csapatkapitány, aki tavaly a Birmingham City-nél szerepelt kölcsönben - irónikus, de a kölcsönidõszaka egy sérülés miatt igen rövidre sikeredett. Bár van Gaal nem mondott neveket, hozzátette: "Vannak megüresedett helyek, a fiatalok lehetõséghez juthatnak."

 

"A fiatal játékosok mindig készen állnak. Éhesek arra, hogy játszhassanak."

 

"A United utánpótlása olyan szinten van, ami biztosítja ezt. Nagy különbség van egy utánpótlás találkozó és egy Premier League mérkõzés között, de egy mérkõzésen megmutathatod, mire vagy képes."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!