Mata blogja: De Gea érdemei

Juan Mata minden hétfõn új blogbejegyzéssel szolgál, megosztva ezzel, mi is történik vele a pályán és azon kívül...


Mint az elõzõ héten írtam, a csapat kész keményen dolgozni és azon van, hogy leküzdje a nehéz kezdetet. Az áldozatos munka látható volt a West Ham elleni találkozón és ezzel a három ponttal immár másképpen nézhetünk a tabellára.

 

Újra leírom, az Old Trafford közönségének szurkolása nagy segítség volt. Jelenleg az a célunk, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbak legyünk, folyamatosan dolgozzunk a stílusunkon, hogy több pontot szerezzünk. Minél inkább élvezzük a játékot a pályán, annál nagyobb élvezetet tudunk nyújtani Nektek is. A csapat célja, hogy folyamatosan javuljon a szezon további részében és ennek érdekében mindannyian összefogunk.

 

Különleges nap volt ez David de Gea számára, aki 100. Premier League találkozóján szerepelt. Õ az egyik legképzettebb kapus, akit valaha láttam, úgyhogy tudom, ennél sokkal többet fog még játszani a barátom.

 

 

De Paddy McNair számára is felejthetetlen volt ez a nap. Csodálatos dolog 19 évesen bemutatkozni a Manchester Unitedben, ráadásul az Old Traffordon. Biztos vagyok benne, mindig emlékezni fog erre a napra. A fiataloknak jó látni azt, hogy képesek beilleszkedni az elsõ csapatba. Ennél a klubnál ez mindig megvolt és ez egy olyan hagyomány, amit meg kell tartani. Véleményem szerint Paddy elõtt fényes jövõ áll.

 

Mi már az Everton elleni mérkõzésre gondolunk, ami vasárnap lesz. Tavaly nem tudtunk nyerni, de hiszem, hogy ezúttal másképp lesz és képesek leszünk hazai környezetben megszerezni a három pontot. 

 

Legyen szép heted! Remélem, hogy a jövõ hétfõt jó hangulatban kezded! Köszönök mindent!

 

Ölel,

Juan

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!