McNair meggyõzte van Gaalt

Louis van Gaalt lenyûgözte az, ahogyan Paddy McNair az edzéseken teljesített és a 19 éves játékos az Everton ellen is megtarthatja helyét a kezdõcsapatban.


Az északír U21-es McNair hihetetlenül jól teljesített elõzõ heti bemutatkozása során, amikor a csapat legyõzte a West Hamet, menedzsere pedig megjutalmazta azzal, hogy továbbra is hisz benne, hiszen még mindig nincs bevethetõ állapotban Phil Jones, Jonny Evans és Chris Smalling sem. 

 

"Szerény és csendes is" - mondta van Gaal az MUTV-nek. "Általában, ha valaki elõször játszik az elsõ csapatban, akkor csendes. A legtöbb játékossal ez a helyzet, úgyhogy nem volt meglepõ. Ami sokkal fontosabb, hogy tudja mit tesz és tudja, miért teszi azt. Elsõ alkalommal edzett velünk egy teljes hetet és nagyon elégedett vagyok vele."

 

 

Van Gaal elismerte, megkönnyebbülés számára, hogy válogatott mérkõzések miatt szünet következik a bajnokságban, hiszen még mindig súlyos a helyzet sérülésfronton.

 

"Ez fantasztikus nekünk, reméljük, hogy sok játékos rendbe jön, mert akkor sokkal könnyebben össze tudom állítani a csapatot."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!