Kölcsönlesen: Henriquez mesterhármast szerzett

Angelo Henriquez a hétvégén folytatta a kiváló kölcsönszereplését a Dinamo Zagreb csapatában, ugyanis a Lokomotiva Zagreb ellen három gólt is szerzett, mely gólokkal csapata négy ponttal vezeti hazája bajnokságát.


A chilei játékos erre a szezonra ugyan kölcsönbe került, mégsem keseredett el, hanem a látottak szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy Louis van Gaal felfigyeljen rá és a jövõben a United felnõtt csapatában játszhasson. Elõször egy kiugratásból talált be, jókora kötényt kiosztva a Lokomotiva kapusának, majd büntetõbõl talált be melyet rendkívül higgadtan értékesített. Elküldte a kapust jobb, a labdát pedig higgadtan vágta a kapu bal oldalába. Végezetül pedig egy mutatós akció végén egy sarkazós passzt követõen ugrott ki és lõtte el a kapus mellett a játkszert.

 

 

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy hat mérkõzés alatt öt gólt is szerzett a United játékosfigyelõi pedig a csapat Celtic elleni Európa Liga mérkõzését a helyszínen meg is tekintették, ahol Angelo az utolsó fél órában kapott lehetõséget a pályán. A mérkõzést egyébként 1-0 arányban a Celtic nyerte.

 

"Nem gondolom, hogy a Dinamo visszalépést jelentene a karrieremben." - nyilatkozta a 20 éves játékos. "Fiatal vagyok és ez egy kiváló lehetõség számomra, hogy játszhassak és, hogy tapasztalatot szerezzek az európai futballról."

 

"Állandó kapcsolatban vagyok a Manchester Uniteddel. Persze nem van Gaallal, de az Aon Training Komplexbõl jónéhány ember és edzõk is érdeklõdnek utánam. Azt akarják tudni, hogy hogy érzem itt magam, milyenek az edzések, mennyire figyelnek a labdarúgók étrendjére, milyen az élet itt. Tudom, hogy figyelemmel követik a karrierem és várom, hogy szezon végén visszatérhessek." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!