Mata blogja: Kulcsfontosságú gyõzelem

Juan Mata minden hétfõn kiposztolja új blogbejegyzését, mely betekintést nyújt a játékos gondolataiba...


Mennyire fontos gyõzelem volt ez hétvégén az Everton ellen, több okból is!

 

Ezzel újabb lépés az Old Traffordon elért gyõzelmi sorozatunban, a három pont megszerzése azt jelenti, hogy a legjobb négyben vagyunk és egy gyõzelem a legjobb módja annak, hogy elmenjünk a válogatott szünetre. Fontos gyõzelem volt, de tudjuk, hogy hosszú út áll még elõttünk. Megnyertük a találkozót, de ismét az utolsó percig küzdöttünk és talán jobban kézben kellett volna tartanunk a mérkõzést.

 

 

Mi szereztük meg a vezetést Angelnek [Di Maria] köszönhetõen, majd David [De Gea] elképesztõ teljesítménybe kezdett, amikor kivédte Baines büntetõjét. A második félidõben visszajöttek, de késõbb Radamel [Falcao] betalált (nagyon boldog voltam a gólja miatt, biztos vagyok abban, hogy rengeteg gólja lesz még). Aztán David több rendkívüli védést bemutatva otthon tartotta a három pontot. Micsoda kiváló teljesítmény - úgy tûnik, az új frizura szerencsét hozott neki!

 

Ahogy a menedzser mondta, tudjuk, hogy javulnunk kell, de apránként meyünk felfelé a tabellán és biztos vagyok abban, hogy támogatásoddal - ami mindig fantasztikus az Old Traffordon -  folytatni fogjuk ezt.

 

Ölel,

Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!