Ronaldo a Madridból fog visszavonulni

Cristiano Ronaldo ügynöke azt állítja, hogy a Manchester United számára lehetetlen lesz újra leigazolni az Aranylabda nyertes játékost.


A Real Madrid sztárja állítólag nem érzi jól magát az utóbbi idõben a Bernabeuban, ez a hír pedig felerõsítette azokat a spekulációkat, hogy visszatérhet az Old Traffordra.

 
Jorge Mendes viszont az állítja, hogy az ügyfele boldog a Reálnál és további 10 évig fog még maradni.
 
"Cristiano nagyon boldog a Real Madridnál és mindig is az volt. Az összes rekordot meg fogja dönteni a Real Madridnál és innen fog visszavonulni" - mondta Mendes a spanyol Cadena COPE nevû rádiónak.
 
"A Manchester Unitednek mindig fontos helye lesz a szívében, mert hat évet töltött ott el, most viszont csak a Madridról gondolkodik és végleg itt fog maradni."
 
"Az emberek tudják, hogy lehetetlen Cristianót elvinni a Reáltól, ezért még próbálkozni sem érdemes."
 
 
Ronaldo a huszonhatodik mesterhármasát szerezte meg a Reálnál a hétvégén, idén pedig 6 meccsen 13-szor volt eredményes a La Ligában. A portugál támadó 257 mérkõzésen 269 gólt szerzett amióta 2009-ben csatlakozott a Reálhoz, de Mendes szerint a 30 éves játékos továbbra is fejlõdni fog.
 
"Minden egyes alkalommal egyre jobb lesz és a negyvenes éveig továbbra is fejlõdni fog" - mondta.
 
"Amellett, hogy õ a legjobb játékos, õ a legjobb atléta is a világon. Senkit sem lehet hozzá hasonlítani. A következõ 500 évben nem lesz még egy olyan játékos, mint õ."
 
"Nagyon alázatos és család centrikus. Egy fantasztikus apa. Minden anya egy ilyen fiút szeretne. Mindig mások miatt aggódik. Annyi nagyszerû dolgot lehetne róla mondani, hogy lehetetlen mindet felsorolni."
 
Az ügynök Ronaldó céljairól is beszélt: "Cristiano álma, hogy még egyszer megnyerje a Bajnokok Ligáját. Az álmai mindig rövid távra szólnak. Sohasem elégedett és mindig többet akar. Mindig meg tud lepni valamivel. Lehetetlen még egy olyan személyt találni a sport történetében, mint õ."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!