Giggs: Muszáj csúcsformába lendülnünk

A Manchester United edzõasszisztense, Ryan Giggs szerint a Vörös Ördögöknek erõt kell meríteniük két utóbbi gyõzelmükbõl, és csúcsformában kell tovább folytatniuk gyõztes sorozatukat.


A United a két utóbbi gyõzelmének köszönhetõen a Premier League tabellájának 4. helyére tornázta fel magát. Hétfõn este a West Brom otthonába látogatnak, mielõtt hazai pályán fogadják a Chelsea-t, majd átugranak a szomszédos Manchester City-hez, két hétre rá pedig az Emirates Stadionban kell bizonyítaniuk.

 
Giggs szerint vannak biztató jelei a kemény munkának, de nehéz mérkõzések elõtt állnak, és olyan közel kell kerülniük legjobb formájukhoz, amennyire csak tudnak. 
 
"Már nagyon várjuk ezeket az összecsapásokat. Nagy tesztek elõtt állunk" - mondta Giggs a ManUtd.com-nak.
 
"A Chelsea és a City kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak eddig, és az ellenük vívott küzdelem egy igazi teszt lesz a számunkra. A legjobb formánkat kell hoznunk akkor is, ha a változások miatt eddig nem volt egyenletes a teljesítményünk. 
 
"Azonban már láthattuk az irányt, az elmúlt hetekben érezhetõ volt a játékunkon a minõségi javulás, ezt kell tovább fokoznunk. Egyre többen térnek vissza a hiányzók közül, egyre erõsebbek leszünk, és minél hamarabb kirobbanó formába kell kerülnünk."
 
 
Louis van Gaal, Giggs és az edzõi stáb minden tagja azon munkálkodik, hogy maximálisan felkészítsék a csapatot a közelgõ nagy csatározások elõtt. Bár semmi sem helyettesítheti az izgalmat, amit a United színeiben való szereplés jelentett Giggs-nek, de a legendás rekorder elárulta, hogy nagyon élvezi a munkát van Gaal asszisztenseként is.
 
"Ez egy hatalmas élmény számomra, olyan menedzser mellett dolgozhatom, aki már bizonyított és ragyogó eredményeket ért el világszerte. Remek munkakapcsolat alakult ki közöttünk, és nagyon élvezem a közös munkát."
 
"A legjobb tudásom szerint dolgozom, nagyon sokrétû a munkám, de jó érzés, hogy lassan látni az erõfeszítések eredményeit."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!