Herrera és Blind remekelnek

Nicky Buttot rendkívül lenyûgözte az, ahogyan Ander Herrera és Daley Blind beilleszkedett a Manchester Unitedbe.


A páros igen jó formát mutatott bemutatkozása óta és míg Herrera azon dolgozik, hogy visszatérjen bordatörésébõl - egyes hírek szerint a játékos szólt Louis van Gaalnak, hogy készen áll hétfõre (a szerk.) - Butt méltatta eddigi, szemet gyönyörködtetõ teljesítményét.

 

A korábbi játékos, aki jelenleg az U21-esek edzõje Blindet is dicsérte, aki remekül teljesít a védelem elõtti védekezõ középpályás poszton.

 

"Igazán jól beilleszkedtek mindketten" - mondta Butt a ManUtd.com-nak a HMV Extravaganza gálán. "Andernek nem volt szerencséje néhány sérüléssel, de így is szerzett már pár gólt, nagy pozitívum és nagyon nyugodt, mikor nála a labda."

 

"Daley jött és segített helyre rakni a dolgokat - talán õ az egyetlen, természetes, védekezõ középpályásunk. Fletch mindig is szeretett elõre menni, Carras pedig sokkal inkább egy passzoló, diktátor. Daley egy nagyon jó védekezõ játékos, aki képes remekül passzolni is. Nagyon erõsnek és nyugodtnak tûnik."

 

 

A West Ham és az Everton elleni két sikerrel a Vörös Ördögök immár a negyedik helyen állnak és Butt szerint jó idõszak vár a csapatra, mely hétfõn a West Brom ellen folytatná jó sorozatát.

 

"Hullámzó volt ez a szezon, de azt hiszem, ez várható volt. Véleményem szerint mindenki elismeri, hogy nehéz volt a tavalyi év, de új menedzser jött, rengeteg dolgon változtatott, sok új játékost hozott és aki nem számított hullámzó teljesítményre most, az igencsak álmodozó."

 

"De remélhetõleg innen már minden jobb lesz, ahogy a játékosok megtanulják, mit vár el a menedzser, ahogy az új játékosok megszokják a csapatot, a csapattársakat és a környezetet."

 

Az olyan igazolások mellett, mint Herrera és Blind, támadó felfogású játékosok is érkeztek Angel Di Maria és Radamel Falcao személyében, akikkel még izgalmasabb támadó felállásokat lehet kialakítani, ez pedig optimizmusra adhat okot az Old Traffordon.

 

"Nehéz nem izgatott állapotban lenni a szezon miatt" - folytatta Butt. "Különösen, ha megnézzük, milyen támadósorunk van most. Az egész keret nagyon izgalmas.  Biztosan lesznek még hullámvölgyek, de a United szurkolói mindent tudnak errõl. Remélhetõleg több pozitívum lesz, mint negatívum és közel leszünk a tabella tetejéhez a szezon végén."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!