Mata: Meg kell õriznünk a lendületünket

Juan Mata szerint a Manchester Unitednek két utóbbi gyõzelemére építve fenn kell tartania eddigi lendületét, és folytatnia kell gyõztes sorozatát a hétfõ esti, West Bromwich elleni bajnoki találkozó során.


A Vörös Ördögök válogatott játékosai visszatértek Carringtonba és két hét szünet után keményen dolgoznak a hétvégén is, mielõtt a Hawthorns-ra látogatnak.

 
Mata kiemelte a gyõztes szellem fontosságát, amit a Unitednek továbbra is fenn kell tartania az elõttük álló mérkõzések során.
 
"A csapat megmutatta szenvedélyes, gyõztes karakterét" - mondta Mata az MUTV-nek.
 
"Nem volt könnyû nyerni tíz emberrel a West Ham ellen, és nem volt könnyû az Everton támadó szellemû játékával szemben, de megcsináltuk és megszereztük a hat pontot a két utolsó találkozón, ami egy jó teljesítmény."
 
 
"Remélhetõleg sikerül most is begyûjtenünk a lehetséges három pontot, de tudjuk nem lesz könnyû dolgunk a West Brommal sem. Mindig nehéz a kemény hangulatú Hawthorns-ban, de meg kell nyernünk a meccset, el kell hoznunk a maximális pontot."
 
Egy hét múlva vasárnap Mata egykori klubjával, a Chelsea-vel találkoznak Louis van Gaal fiai, de a spanyol játékmester szerint most csak a Baggies elleni találkozóra kell összpontosítaniuk.
 
"Csak a következõ mérkõzésre szabad koncentrálnunk. A menedzserrel is erre a meccsre készülünk, jelenleg ezt a feladatot kell megoldanunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!