A kulisszák mögött: Michael Owen

A Soccer AM minden héten jelenlegi, és egykori játékosokat faggat annak kapcsán, hogy alkossanak véleményt csapattársaikról. Ezúttal a Manchester United aranylabdás csatára, Michael Owen mondja el a frankót...


A LEGJOBBAN EDZÕ 

Valószínûleg Paul Scholes. Ha együtt edzel vele, elkezdesz azon gondolkozni, "õ egy egészen más labdajátékot ûz, mint a többiek."

 

A LEGTÖBBET BÍZTATÓ

Ez egyértelmûen Gary Neville. Õ a pályán, és azon kívül is magas szintet képvisel, ezért volt képes egész életében a legmagasabb szinten bizonyítani. Nem szereti a lazsálást, és ha valaki nem teszi oda magát teljes erõbedobással, akkor õ az elsõ, aki figyelmezteti, hogy nem ez a megfelelõ hozzáállás.

 

A LEGKEMÉNYEBB

A legkeményebb minden bizonnyal Nemanja Vidic, õ kõkemény. De ugyanez elmondható Wes Brownról is. Talán kettejükrõl mondható el ez leginkább, nem szeretném, ha bármelyikük is szerelni akarna engem.

 

A VICCESFIÚ

Ebbõl a mi öltözõnkbõl folyót lehetre rekeszteni. Elsõ körben Wayne-t, Rio-t, Darren-t és Wes Brown-t mondanám. Közülük néhányan biztosan tréfán törik a fejüket minden pillanatban.

 

A LEGTECHNIKÁSABB

A legtechnikásabb közülünk Nani. Szereti megmutatni nekünk, milyen trükköket tud. Cristiano Ronaldo távozásával õ töltötte be ezt az ûrt.

 

 

A LEGINTELLIGENSEBB

Ez megintcsak Gary Neville. Olyan, mintha minden újságot olvasna, és a tõzsde és egyéb ügyletek piacán is naprakész információi vannak mindig.

 

A LEGKEVÉSBÉ INTELLIGENS

Ki kell ábrándítanom mindenkit, ez nem én vagyok! Gibbo... Darron Gibson-t mondanám.

 

LEGROSSZABB ZENEI ÍZLÉS

Az afrikai fiúknak, Ebouénak és Songnak van. Néha elviselhetõ, de maximum öt percig, és nem nekem!

 

LEGROSSZABB ÖLTÖZKÖDÉS

Nem hinném, hogy ez bárkire is igaz lenne nálunk. Úgy gondolom, Patrice Evra öltözködése elég jó, de néha egészen furcsa alsónadrágokat bír felvenni. Hahaha!

 

A LEGJOBB TÁNCOS

Nos, erre valószínûleg Rio a legmegfelelõbb személy, ha olyan kedvében van.

 

LEGERÕSEBB LÖVÉS

Ezt a kérdést nehéz megválaszolni. Négy játékost tudnék felsorolni: Nani, Wayne Rooney, Darron Gibson, és Scholesy. Talán Scholes-t mondanám.

 

ÉS KI TÖLTI A LEGTÖBB IDÕT A ZUHANY ALATT

Wayne Rooney tölti a legtöbb idõt a zuhany alatt, de tényleg. Fizetett nekem néhány fontot azért, hogy ezt mondjam. Könnyen megvesztegetett. 

 

Soccer AM


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!