Juan Mata: Meccs elõtti részletek

A legutóbbi blog-bejegyzésében, Mata betekintést enged a hétfõ esti, West Brom elleni meccs elõkészületekbe.


"Ma írok nektek, miközben buszon utazunk Birmingham felé. Mint tudjátok hétfõn a West Brom ellen lépünk pályára, így most itt vagyok, és néhány dolgot meg akarok osztani veletek, ami a hét folyamán történt."

 

"Elmesélem, hogyan telik a meccs elõtti napom. Amikor idegenben játszunk, mint ahogy most is, általában találkozunk Carringtonban a mérkõzés elõtti estén. Van egy utolsó edzésünk, és utána együtt eszünk. Délután utazunk. Attól függõen, hogy hova megyünk, néha elõfordul, hogy repülõvel, vonattal, vagy most épp busszal kelünk útra, mivel kevesebb, mint két órányira van Birmingham."

 

 

"Érkezéskor elfoglaljuk a szállást, majd vacsorázunk. Amint befejezzük, különféle lehetõségeink vannak. Van aki fizioterápiás kezelésre megy, van aki beszélget a csapattársakkal, de olyan is elõfordul, aki egyenesen a szobájába megy. Én általában viszem a laptopom, és megnézek egy filmet, vagy egy TV sorozatot. Megpróbálok mentálisan felkészülni a meccsre, és amennyire csak lehet feleleveníteni különbözõ taktikákat, és a leendõ játék képét."

 

"A meccset megelõzõ napon szeretek sokat aludni, így nem fekszek le túl késõn. Ma a szokásosnál kicsit korábban írom a blogom, mivel általában a vacsora után készítem a bejegyzést, amikor már minden meccs véget ért. De nekem nagyon fontos, hogy kipihenten érezzem magam a hét legfontosabb pillanatában."

 

"A héten remek edzések voltak. Remélem képesek leszünk a pályán is megmutatni ezt. Zsinórban a harmadik meccsünket nyerhetnénk, ami nagyon fontos lenne. Az utolsó két hét rengeteg erõfeszítést vett igénybe, és biztos vagyok benne, hogy ugyanez vár ránk a The Hawthorns-on is. Remélem, meg tudjuk csinálni."

 

Üdvözlettel:

Mata


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!