Mata öt kedvenc United játékosa

Juan Mata nehéz feladat elé nézett, mikor arra kérték, válassza ki öt kedvenc játékosát a klub történelmébõl.


Tudnék vagy húsz nagyon jó futballistáról beszélni, mivel a klub történelmében szinte csak top játékosok fordultak meg. De, ha mégis ragaszkodsz hozzá, hogy ebbõl válasszak ötöt, akkor itt a névsor...

Ryan Giggs: Egyértelmû. Több mérkõzés van a háta mögött, mint bárki másnak a klubnál. Fontos volt a csapatnak, mint játékos és most is az, mint menedzser asszisztens. Gyönyörû bal lábas lövéseire mindig emlékezni fogok.

Paul Scholes: Az elsõ igazi középpályás, akit valaha láttam. Velünk volt a tavalyi szezonban, vele edzettem és lenyûgözött minden labdaérintése. A lövései és gólpasszai a csapattársai felé... õ egy zseni.
 


Cristiano Ronaldo: Míg itt volt, nagyon fontos volt a klubnak és a klub is fontos volt neki. Sok gólt szerzett, ezért szerepel ebben a listában.

Ruud van Nistelrooy: Mikor még fiatalabb voltam, emlékszem, mennyi gólt szerzett és az Old Trafford tömege hogyan ünnepelte õt. Nagyon jó játékos és a legjobb csatár, akit valaha láttam.

Rio Ferdinand és Nemanja Vidics: Rio és Vida a két legjobb középsõ védõ a Premier League történetében; nagyon erõsek és mindig számíthattak egymásra. Õk voltak a trófeák megszerzésének kulcsjátékosai.

Oké, kicsit csalt, mikor a védõ duót választotta, de ennyi belefér... Köszönjük Juan.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!