Mata: A szurkolóink jelentenek mindent

A Manchester United és a Chelsea közötti mai találkozó különösen különleges lesz Juan Mata számára, aki korábbi klubja ellen szerepelhet és aki reméli, hogy a hazai drukkerek legendás gyõzelemhez segíthetik a Vörös Ördögöket.


A United feladata nem lesz egyszerû, hiszen az eddig veretlen és listavezetõ Chelsea látogat az Álmok Színházába.

 

Mata kiemelte, mennyire fontos szerepet játszottak a drukkerek a legutóbbi két hazai bajnokin - a WHU és az Everton ellen - és reméli, támagatásuk ismét inspiráló lesz a csapat számára.

 

"Nagyon fontosak a szurkolók. Csodálatosak voltak az Old Traffordon, különösen a legutóbbi két találkozón. Olyanok, mintha 12. játékos lenne mellettünk a pályán" - mondta a támadó a United Review-nek. "A labdarúgás a szurkolókról szól; amikor a pályán vagy, õk kiabálva buzdítanak és hisznek benned. Drukkerek nélkül a labdarúgás semmi nem lenne."

 

 

Korábbi klubja ellen most szerepelhet elõször Juan, amirõl így vélekedett: "Amikor a Valencia ellen szerepeltem [a Chelsea-vel], az kicsit furcsa volt, mivel csak egy hónap telt el az átigazolásom óta, de szép is volt, mert találkoztam régi barátokkal és olyanokkal, akikkel minden nap együtt dolgoztam. A mai egy különleges mérkõzés lesz számomra, de a legfontosabb nekem és a csapatnak a három pont."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!