Mata blogja: Egy különleges mérkõzésrõl

Legújabb bejegyzésében Juan Mata visszatekintett elsõ olyan mérkõzésére, melyet korábbi csapata, a Chelsea ellen vívhatott...


Elképzelheted, milyen intenzív nap volt ez számomra. Egy érzelmekkel teli vasárnap, hiszen rangadót játszottunk a Chelsea ellen. Elsõ alkalommal pályára lépni ellenük különleges volt, a mérkõzés végig nagyon feszült volt.

 

Nagyon jó elsõ félidõnk volt, de nem tudtuk kihasználni lehetõségeinket. A második játékrészben, Drogba gólja után olykor átvették az irányítást, de az utolsó szakaszban keményen nyomtunk és sikerült kiegyenlíteni.

 

Az igazság az, nagyon otthonosan éreztem magam a pályán, és jó volt ismét találkozni barátokkal és egykori csapattársakkal. Mikor a pályán vagy, arra kell koncentrálnod, hogy tedd a dolgod, segíts a csapatodnak, feltétlenül erre kell összpontosítanod.

 

 

Mint mindig, most is elképesztõ hangulat volt az Old Traffordon. Elengedhetetlenül fontos idén a támogatásod.

 

A Chelsea drukkereirõl is szót kell ejtenem; szeretetük megnyugtatott és ahogy oly sokszor említettem, mindig hálás leszek nekik és a klubnak is. Úgy érzem, a tisztelet kölcsönös, ami nagyon fontos számomra az élet minden területén.

 

A Végén volt okunk ünnepelni, bár még mindig nem elég jó ahhoz, hogy a tabella élén legyünk. Azonban biztos vagyok abban, hogy egyre jobbak leszünk és fel fogunk mászni a tabellán oda, ahol a Unitednek lennie kell. A célom az, hogy napról-napra azon dolgozzam, hogy segítsem a csapatot a célok eléréséhez.

 

Nagyon köszönöm a támogatásod! Legyen szép heted!

 

Ölel,

Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!