Smalling: Elpuskáztuk a lehetõséget

Chris Smalling úgy érzi, hogy a Manchester United elvesztegette annak lehetõségét, hogy legyõzze a bombaformában levõ, Barclays Premier League idei kiírását vezetõ Chelsea-t vasárnap az Old Traffordon.


Robin van Persie hosszabbításban szerzett góljával egy pontot otthon tudott tartani a csapat, azok után, hogy Didier Drogba a Chelsea kevés lehetõségei közül egyet értékesített. Van Persie három nagyszerû lehetõségét a Kékek kapusa, Thibaut Cortuois meghiúsította, így a United nem tudta kihasználni látszólagos mezõnybeli fölényét.

"Úgy hiszem, megérdemeltük a döntetlent" - nyilatkozott Smalling az MUTV-nek."Viszont mi egy elpuskázott lehetõségnek könyveljük el a találkozót. Összevetve a két csapat számadatait, nekünk sokkal több lehetõségünk volt, de csak a 90. perc után tudtunk betalálni, így döntetlent értünk el.
 


"Õk vezetik a bajnokságot, de miután kiértékeltük a mérkõzést, úgy gondolom, hogy többet tettünk hozzá a mérkõzéshez, mint ellenfelünk."

Smalling, aki a védelem tengelyében Marcos Rojo partnere volt az elsõ félidõben, elégedett volt a 'soha ne mond, hogy vége' mentalitással, amit a United mutatott a mérkõzésen.

"Õk egy tapasztalt csapat, akik tudják hogyan kell leölni a játékot, de mi megmutattuk a harci szellemünket és a végén felálltunk a padlóról" - magyarázta. "Folyamatosan mentünk, de csak az utolsó 15-20 perc volt az a periódus, mikor igazán veszélyeztetni tudtunk. Megérdemeltük a döntetlent és ez a mérkõzés ad egy kis önbizalmat az elkövetkezendõ nehéz idõszakra."      
 


"Lehetõségeik csak a mi hibáinkból keletkeztek, úgyhogy a gyenge labdákat ki kell zárnunk a játékunkból. A csapat szerkezete és játéka meccsrõl meccsre jobb. Folyamatosan harcolunk és elégedettek vagyunk, ahogy játszottunk a bajnokság elsõ helyezettje ellen azt mutatja, hogy bármelyik csapat számára tudunk fejfájást okozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!