Macheda örül, hogy kölcsönbe kerülhetett

Federico Macheda már nagyon várja, hogy kölcsönben a Sampdoria együttesében bizonyíthasson, és biztos benne, hogy hosszú távon számítanak rá a Manchester Unitednél.


Az olasz támadó az idei szezon második felét fogja kölcsönben hazájában tölteni, hogy több játéklehetõséghez juthasson, miután a Manchester Unitednél ez jelenleg nem adott számára.

 

Már korábban számos klubbal szóbahozták, köztük nevelõklubjával, a Lazioval, a West Bromwich Albionnal, azonban mégis a genovai Sampdoria együttesét választotta ideiglenes állomáshelyéül.

 

Valószínûleg a hét végén hivatalosan is nyélbe üthetik az üzletet, így Kiko már részt vehetne a Serie A idei elsõ fordulójának küzdelmeiben is.

 

 

"Még el kell küldeni néhány faxot, de valahol szerda és csütörtök között pont kerülhet az ügy végére" - mondta az U-21-es válogatott játékos a La Gazetta dello Sport-nak.

 

"Jelen pillanatban mindössze 10-20 percnyi játéklehetõség jut számomra mérkõzésenként, ez pedig nem segíti elõ a fejlõdésemet. Sir Alex Ferguson ugyanezen a véleményen van."

 

"Így tehát egyetértésben dönthettünk arról, hogy hat hónapig máshol bizonyítok, ez pedig számomra is jó, a Manchester United pedig egy erõsebb játékossal gazdagodhat majd a nyártól."

 

"Boldog vagyok, hogy a Sampdoriához kerülhetek. Genova egy gyönyörû város, nagyon örülök."

 

"A Sampdoria volt az a klub, amely tényleg igazán megpróbált megszerezni. A Lazio soha, semmilyen konkrétummal nem állt elõ."

 

"Szükségem van rá, hogy állandó játéklehetõséget kaphassak, ebbõl a szempontból pedig a legjobb választást hoztam, bár senki nem mondta, hogy biztos helyen lesz a kezdõben. Azt ki kell érdemelnem."

 

"Manchesterben túlságosan nagy volt a konkurencia harc. Ferguson egy igazi pedagógus, a világ legjobb edzõje, éppen ezért sajnálom, hogy most egy idõre elválnak az útjaink, még akkor is, ha ez csak rövid idõszak lesz. Azonban õ bíztatott, hogy próbáljam ki magamat egy új környezetben." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!