Mata válaszol a szurkolóknak

A Manchester United középpályása, Juan Mata szakított egy kis idõt, és válaszol a Vörös Ördögök hivatalos Facebook oldalán feltett néhány kérdésre.


Babonás vagy a meccsek elõtt?

Azt kell mondjam, igen. Mindig a bal cipõmet veszem fel elõször, és minden alkalommal jobb lábbal lépek pályára. Ezek csak apró buta dolgok, de ezeket állandóan így csinálom.

 

Mi volt a legjobb érzés, amikor ideigazoltál a világ legnagyobb klubjához?

Egyszerûen az az érzés, hogy egy ilyen hatalmas klubban játszhatok, és annak tudatában, hogy emberek milliói követnek minket figyelemmel a világ minden részén.

 

 

Melyik csapattársaidat választanád be egy 5 fõs keretbe?

Senkivel nem akarok igazságtalan lenni, de egy támadó csapatot állítanék össze. Szóval magam mellé még Wazzát, Robint, Radamelt, és Angelt tenném. Ander mérges lesz rám emiatt, de nem érdekel.

 

Melyik volt a legszebb gól, amit valaha szereztél?

Nem vagyok benne biztos, hogy van-e róla felvétel, de azt mondanám az a gól, amit a spanyol U19-es csapatban lõttem. A középpálya közepérõl szereztem, Egy fantasztikus gól volt, nagyon örültem neki.

 

Volt idõd számos helyet meglátogatni Manchesterben és környékén. Melyik a személyes kedvenced?

Mindent imádok, ahogy itt élnek az emberek. Ez nagyon megnyugtató. Már a város több, különbözõ részén voltam, és még olyan helyeken, mint Chester és a Lake District, amelyek nagyon szépek. Szeretnék még többet látni Angliából, mivel az északi, és a déli része igen különbözõek


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!