A MEN futball-szakíróinak kezdõje a City ellen

Rob Dawson, Simon Bajkowski és Samuel Luckhurst a Manchester Evening News szakújságírói összeállították a City elleni saját kezdõcsapataikat.


A Manchester United a Chelsea elleni önbizalom növelõ teljesítményével, továbbá Wayne Rooney-val és Radamel Falcaóval megerõsödve látogat vasárnap a hangos szomszédokhoz.

 
A MEN szakértõi pedig közzétették saját véleményüket a Vörös Ördögök kezdõ felállását illetõen a City ellen.
 
Rob Dawson
Kicsit furcsának tûnhet Marouane Fellaini nevét biztos kezdõként említeni a városi derbin, ahhoz képes milyen vélemények hangzottak el róla az elmúlt hetekben, de a Chelsea elleni teljesítménye után szinte lehetetlen kihagyni õt.
 
Angel Di Maria sokkal szélesebben játszott legutóbb, mint ahogy szokott, és nem volt olyan nagy hatással, ahogy elvárták tõle. Én szívesen látnám központi szerepben. Phil Jones egy nagyobb fizikai erõt jelentene a védelemben, de sajnos úgy tûnik nem lesz még elérhetõ, viszont a középpályán, vagy Michael Carricknek vagy Ander Herrerának kell játszania Fellaini és Daley Blind mellett, ez nagyon hatásos lehet a City ellen, minkét irányban igazi erõmûként üzemelhetnek.
 
 
Simon Bajkowski
Sokat mondó lesz Marouane Fellaini szerepeltetése a kezdõben a City ellen. Azt hiszem Ander Herrera jól indított a Unitedben, õ jelenleg nincs a legjobb formában, ellentétben az erõs testalkatú belgával, aki remek formában a legjobb választás lehet a City ellen.
 
A United kapitánya, Wayne Rooney a City elleni gólrekordjával minden jogot megszerzett, hogy kezdõ legyen a városi riválisok ellen, de Robin Van Persie is élesebb volt a Chelsea ellen, mint az elmúlt hetekben. Továbbá Adnan Januzaj is megtarthatja helyét javuló teljesítményének köszönhetõen a kezdõben. A védelem kiválasztásában viszont még mindig kevés választási lehetõség van a sérültek miatt.
 
 
 
Samuel Luckhurst
Juan Mata teljesítménye alapján a Chelsea elleni meccs áldozata lett, neki nem kellene kezdenie a derbin. Rooney sem volt fenomenális a 10-es poszton ebben a szezonban, de félelmetes gólszerzési rekorddal bír a City ellen, így neki feltétlenül kezdenie kell, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy csak a 10-es poszton teheti ezt meg.
 
Di Maria központi szerepet érdemelne, különösen kihasználva, hogy a City védelme sincs a legjobb formában. Marouane Fellaini és Daley Blind pedig elengedhetetlen tényezõk a United gyenge védelmének megerõsítésére.
 


manchestereveningnews.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!