Heten hiányoznak

Louis van Gaal csalódott, amiért hét United játékos kénytelen kihagyni a vasárnap sorra kerülõ manchesteri derbit.


Bár Wayne Rooney letöltötte eltiltását és ismét bevethetõ, a Chelsea ellen sérülés miatt kimaradó játékosok közül csupán Antonio Valencia az egyetlen, aki felépült.

 

"Edzõként mindig felkészülsz és hozzászoksz a sok sérüléshez, de ennyihez nem szoktam hozzá" - kezdte a menedzser az MUTV-nek adott interjújában. "A legtöbb klubnál, amiket edzettem, nagyon kevés sérültünk volt, de itt állandóan sok van."

 

"Ezen a héten hét maródink van. Alig tudok összerakni egy csapatot, mert oly sokan vannak állandóan a betegszobában. Nagyon csalódott és szomorú vagyok emiatt. Nehéz ez, mert vannak játékosok, akik ismét lesérülnek. Nem tudjuk, mit csinálunk rosszul, ezért kiértékeljük magunkat, de ez sok idõbe telik és még tart. Nagyon kiábrándító ez, de a City ellen is csak 11 emberrel állhatunk ki, szóval nincs probléma."

 

 

Van Gaal azt szeretné látni, hogy csapata bekezd az Etihadban és a kapu elõtt könyörtelenek lesznek játékosai.

 

"Remélem, hogy az elsõ helyzetünkbõl betalálunk, hiszen a Chelsea ellen is sok lehetõséget teremtettünk. Amilyen mérkõzéseket a Premier League-ben játszottunk, egyiken sem szereztünk korán gólt, pedig úgy sokkal könnyebb mérkõzést nyerni."

 

És hogy mennyire fontos a csapat számára, hogy a szurkolók ne kapjanak csipkelõdõ megjegyzéseket kollégáiktól, arról van Gaal így nyilatkozott: "Mikor kikapsz, utána nagyon rossz hete van a Manchester United szurkolónak, de biztosíthatom õket arról, hogy a menedzsernek is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!