Mata blogja: Össze kell tartanunk!

Juan Mata legújabb blog bejegyzésében az Etihad stadionban lejátszott manchesteri derbirõl írt...


Ma otthonról írok egy olyan vereség után amit nem könnyû elfogadni.

 
Egy rangadó mindig rendkívûli, a manchesteri pedig kifejezetten intenzív, a hét folyamán ezt már az utcán is érezni lehet. Pont ezért ilyen nehéz elfogadni, hogy kikaptunk - annak ellenére, hogy nem tudtam segíteni a csapattársaimnak a pályán - és az egész csapat le van törve.
 
A City ellen idegenben játszani mindig nagy kihívás, mert óriási támadó erõvel bírnak, ahogy azt láthattuk is, ráadásul a kiállítás az elsõ félidõben csak még nehezebbé tette a dolgunkat. Idén ez már az ötödik eset, hogy valaki pirosat kap a csapatból, így sajnos tisztában vagyunk vele, hogy mit jelent eggyel kevesebb játékossal harcolni. Viszont annak ellenére, hogy Sergio Agüero gólt szerzett, mi pedig 10 emberre fogyatkoztunk, a csapatunk megmutatta a büszkeségét és majdnem döntetlenre hoztuk a mérkõzést, de sajnos ez végül nem jött össze.
 
 
Hogy õszinte legyek, most nem a tabellát kell elemeznünk, hanem az elöttünk lévõ útra kell koncentrálnunk annak érdekében, hogy javuljunk és meccseket nyerjünk.
 
Természetesen a jelenlegi helyzet amiben vagyunk nem egyezik azzal amit mi elképzeltünk, de most össze kell tartania a csapatnak és tovább kell lépnünk. Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk rá.
 
Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!