Fellaini tagad

A Manchester United középpályása, Marouane Fellaini tagadja, hogy leköpte volna Sergio Agüerót vasárnap, amikor a Vörös Ördögök a városi riválissal mérkõztek meg.


Fellaini és a Kékek csatára még az elsõ félidõben csaptak össze. Agüero a földre zuhant, miután a belga játékos megrúgta támaszkodó lábát, ám a City nem kapott büntetõt az eset után. 

 

Fellainit nagyon feldühítette Agüero reakciója és miközben a csatár arccal a a gyep felé feküdt, a középpályás fölé hajolt. A visszajátszásokon úgy tûnt, mintha a belga köpött volna, a játékos ezt tagadja.

 

"A sajtó szeret kitalálni történeteket, ha épp nincs neki" - írta Twitteren Fella. "Köszönet az újságíróknak! #ferity #tospit"

 

 

Az angol szövetség most arra vár, hogy Michael Oliver játékvezetõ megemlíti-e az esetet a találkozóról írt jegyzõkönyvében és csak azután dönt az esetben.

 

Ha sem a játékvezetõ, sem pedig asszisztensei nem látták az esetet, úgy a szövetség videófelvételek megtekintése után is dönthet, ha úgy véli, hogy a belga szándékosan rosszat tett.

 

Frissítés 19:22 - A Sky Sports szerint az FA nem indít eljárást Marouane Fellaini iránt.

 

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!