Riley kedvence, Ryan Giggs

A Countdown (egy vetélkedõ) címû mûsor társmûsorvezetõje és United drukker Rachel Riley kedvencét, Ryan Giggs-et méltatta...


Öt voltam, amikor Ryan betört az elsõ csapatba és volt egy 11-es mezem Riley felirattal. Hihetetlen belegondolni is, azóta mennyi mindent elért és nagyon szomorú nap volt számomra tavaly májusban az, amikor visszavonult.

 

Az egy korszak vége volt, õ volt az utolsó túlélõ a 92-esek közül. Azonban mindenki számára büszke pillanat is volt az, amikor a maradék négy meccsre õ vette át a csapatot, befejezve felemelkedését tinisztárból menedzseri posztig.

 

Igen kemény szezon volt az, így jó volt látni, ahogy a végén mindenkit összetart. Õ egy közülünk és mi bízunk benne. Ezért is volt fontos, hogy Louis van Gaal megtartotta õt a klubnál. Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy õ lesz a menedzser asszisztense.

 

Mint sok Vörös Ördög, én is csak Ryanen láttam a 11-es mezt, így nagyon furcsa most Adnan Januzajon látni azt. De imádom, hogy egy fiatal játékosra szállt át a szám, hiszen ez a klub arról szól, hogy megadja az esélyt a fiataloknak. Biztos vagyok abban, hogy nagyszerû utódja lesz.

 

 

Voltam olyan szerencsés, hogy találkozhattam személyesen Ryannel, õ az egyetlen, akire olyan elragadtatással, izgalommal tekintettem, mint egy sztárra. A Countdown stúdiójában megajándékozott engem egy mezzel, ami nagyon kedves volt tõle.

 

Szeretném õt és Nicky Buttot meghívni egy versengésre, érdekes csata lenne. De addig is, én figyelni fogom, miként dolgozik új szerepkörében. Köszönet az emlékekért, Ryan!

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!