Három pontot érõ találat

Juan Mata szerint a Crystal Palace elleni gyõztes gólja az Old Traffordon, "az egyik legfontosabb" találata a Vörös Ördögök színeiben.


Mata a második félidõben lépett a harcmezõre, és azonnali hatással volt a játék végkimenetelét illetõen.

 
"Ez volt talán az egyik legfontosabb gólom" - mondta a játékos az MUTV-nek.
 
"Ez egy nagyon nehéz meccs volt és nekünk nagyon nagy szükségünk volt most erre a három pontra. Most nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznünk. Már a szurkolók is megérdemelték. Eddig nagyon nehezen jöttek az eredmények, ezért különösen fontos volt ez a gyõzelem."
 
 
A játékot végig uraló hazai csapatnak csak egy szikrára volt szüksége, hogy eredményt érjenek el, és Van Gaal ráérzett, hogy Mata becserélésével meg lesz az a plusz, ami gólt eredményez.
 
"Ha döntetlennél a padról állsz be, csak az jár a fejedben, hogy meg kell változtatnod az eredményt, végig erre gondoltam, gólt akartam szerezni. Szerencsére sikerült."
 
"Ez egy nagyon frusztráló harc volt egyébként. Végig mi irányítottunk, jóval többet birtokoltuk a labdát, de még sem jött a gól. De most boldogok vagyunk, mert sikerült megszereznünk a három pontot, és ez a legfontosabb."
 
Mata méltatta a United ideiglenes védõsorát, örül, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozniuk a találkozót, továbbá reméli, hogy a szünet alatt minél több sérült játékos épül fel, és tér vissza a csapatba.
 
"Ha sikerül megvédeni a kapunkat a góltól, akkor sokkal könnyebb gyõzni. A szünet most ad nekünk egy kis plusz idõt, hogy visszatérjenek a védõink. Nagyon nehéz helyzetben lennénk, ha most nem gyõztünk volna, de megcsináltuk, és most már nyugodt szívvel készülünk elsõ körben az Arsenal ellen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!