Mata blogja: Kirobbanó öröm

Legfrissebb blogbejegyzésében a gyõztes gólt szerzõ Juan Mata arról írt, milyen érzés is gólt szerezni az Old Traffordon...


Ma, a szombaton elért nagyon fontos gyõzelmünk után, kicsit könnyebbnek tûnik leírni ezeket a sorokat arról, mi történt a héten.

 

Azt az érzést, ami akkor fog el, mikor gólt szerzel az Old Traffordon, szinte lehetetlen leírni, de azt mondhatom, nagyon különleges érzés ez... Olyan ez, mintha a stadionban mindenkivel, a játékosokkal és a szurkolókkal is megosztanád azt a kirobbanó örömet. Fõleg, ha a gólod három pontot ér!

 

Nagyon fontos volt, hogy nyerjünk a hétvégén. Úgy érkeztünk ide, hogy néhány hete nem gyõztünk és ez a három pont közelebb visz a tabella elejéhez és arra ösztönöz minket, hogy továbbra is keményen dolgozzunk és javítsunk a játékunkon. Természetesen tudjuk, hogy sok a teendõnk még ahhoz, hogy ott legyünk, ahol akarunk, de mindez könnyebb, ha nyersz.

 

 

Már a következõ mérkõzésünkön is gondolkoztunk, nagy meccs lesz Londonban, az Arsenal ellen. Remélem, ismét nyerünk és kiegyensúlyozott eredményeket hozunk.

 

Megragadom az alkalmat, hogy hatalmas ölelést küldjek nektek és mint mindig, megköszönjem a fáradhataltan támogatásodat. Mindig igyekszem jó dolgokat megosztani veletek ebben a blogban és remélem, továbbra is ilyen dolgokról tudunk majd beszélgetni itt.

 

Viszlát a következõ hétfõn! Ölel:

 

Juan

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!