A sérült hármasért aggódik Sir Alex

Ferguson reméli, a Liverpool elleni találkozóra felépülnek a sérültek.


Sir Alex Ferguson csak reménykedni tud, hogy lesz elég idõ a vasárnapi, Liverpool elleni FA-kupa mérkõzésig, hogy felépüljön a három nagyon fontos csapattag.

Míg a Mersey-partiak magukhoz képest szerencsétlen szezont tudhatnak be eddig, Sir Alex szeretné az összes ászt kipakolni a rivális ellen vasárnap. Azonban lehet, hogy ez nem lesz lehetséges annak tudatában, amit a Fõnök mondott kedd este az MUTV-nek:

"Hármuknak kisebb gondjaik vannak." - mondta Ferguson Rio Ferdinandra, Edwin Van der Sarra és Wayne Rooneyra utalva, akik a Stoke City elleni bajnokiról is hiányoztak.

 "Reménykedünk abban, hogy közülük ketten felépülnek vasárnapig."

Ha Ferdinand nem lesz alkalmas a játékra, ott lehet az elsõ bajnokiján kezdõként pályára lépõ Chris Smalling, vagy a formáját visszanyerõ Jonny Evans.

 

 



"Chris elképesztõ volt, nagyon jól játszott. Jonnynak fantasztikus szezonja volt az elõzõ évben és végre kezdi visszanyerni remek formáját." - mondta a menedzser. "Az edzésen mutatott teljesítménye igazán lenyûgözõ volt az utóbbi hetekben. Két kiváló tehetségem van arra a posztra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!