Mata blogja: Tartsuk fenn a jó sorozatot

Legújabb blogbejegyzésében Juan Mata csapata Arsenal feletti diadaláról örömködött, ám bánkódott Luke Shaw sérülése miatt...


A szombati gyõzelem után egy igen intenzív edzésünk volt vasárnap és áttekintettük a londoni meccset is. Most pedig már a következõ két, hazai találkozónkra figyelünk.

 

Nagyon fontos volt ez a gyõzelem, ez biztos. Az Arsenal egy olyan csapat, amely egész mérkõzésen támad, fõleg amikor hazai pályán játszanak. Jó helyzeteket teremtettek és kemény volt, de sikerült elhozni a három pontot Manchesterbe, köszönhetõen David nagyszerû teljesítményének, Antonio lövésének, ami végül öngól lett, valamint Wayne pontos befejezésének.

 

Immár a negyedik helyen állunk, de feljebb akarunk mászni a tabellán. Sorozatban két gyõzelem után mindannyian fenn akarjuk tartani ezt a jó szériát. Nem lesz könnyû sem a Hull, sem a Stoke ellen, de reméljük, hogy két jó meccsen gyõzni fogunk. Luke Shaw sérülése rossz hír volt és sajnos ebben a szezonban rengeteg sérülést szenvedünk, de a legfontosabb a meccsek folyamatos megnyerése, miközben arra várunk, hogy a csapattársak teljesen felépüljenek.

 

 

Zene, filmek és könyvek

 

Ahogy ezt írom, épp Ludovico Einaudit hallgatom. Mindig - vagy szinte mindig - az õ zenéje szól a háttérben, amikor frissítem a blogot. Imádom a zenéjét, nagyon megnyugtató.

 

Köszönöm mindenkinek a filmekkel kapcsolatos javaslatait, jó ízlésetek van... ;-) Azt hiszem, a következõ klasszikus, amit meg fogok nézni, az a Butch Cassidy és a Sundance kölyök lesz. Ezekben a napokban a sportlegenda, hogy pontos legyek, tenisz nagyság, Andre Agassi életrajzát olvasom.

 

Ölel mindenkit,

 

Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!