Mata blogja: Egy régvárt találkozás

Üdv mindenkinek! Ezúttal a szállodánk szobájából jelentkezem, ugyanis mi már itt vagyunk Southamptonban, készen az esti összecsapásra. Készen állunk arra, hogy tovább javítsuk a pozíciónkat a Premier League tabelláján.


Négy gyõzelmünk van zsinórban és az ötödikkel feljöhetnénk a tabella harmadik helyére is. Ez lenne az igazi karácsonyi ajándék számunkra és szurkolóink számára egyaránt. De természetesen vannak még mérkõzések a hónapban és azért dolgozunk, hogy jobbnál jobb eredményeket érjünk el.

 

A Stoke legyõzése nem volt egyszerû. Nagyon veszélyes csapat, amit szombaton meg is mutattak az Arsenal ellen. Nem adják fel, a mérkõzés végéig küzdenek, ahogy ezt tették ellenünk is. Nagyon örültem, hogy az ellenük vívott mérkõzést az én találatom döntötte el. Megmondom õszintén, nem láttam, hogy Marcos beleért-e, vagy sem a játékszerbe. Én, csak megpróbáltam úgy beadni a labdát a védõk mögé, hogy valamelyik támadónk elérje azt és elõnyben lehessen a védelemmel szemben. Ezt rengeteget gyakoroljuk edzésen. Mint most is, van, hogy a labda a hálóban köt ki. Nagyon fontos találat volt.

 

A Stoke ellen David De Gea játszotta a fõszerepet a mérkõzés végén. Nem véletlen, hogy õ lett a hónap játékosa is. Ráadásul kétszer egymás után. Egy kapusnak mindig nehéz ilyen jellegû díjakat nyerni, de elképesztõ, hogy õ mire képes a kapuban a csapatért. Gratulálok barátom!

 

 

A Southampton még nagyobb kihívás számunkra, mint a Stoke volt. Nagyon jó a hazai mérlegük. Hét találkozóból ötöt megnyertek, 17 gólt szereztek és csak 4-et kaptak. A találkozó azért is lesz számomra különleges, mert újra láthatom Ronald Koemant. Õ volt a mesterem Valenciában, amikor profi pályafutásom elsõ címét nyerhettem, méghozzá a Copa del Ray-t. Nagyon fontos szerepet játszott a karrieremben, mert bizalmat adott nekem és játéklehetõséget, amire minden fiatal labdarúgónak szüksége van.

 

Köszönöm, hogy itt voltál, találkozunk egy hét múlva. Ölel mindenkit:

 

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!