Hernandez boldog az Old Traffordon

Javier Hernandez könnyedén alkalmazkodott az új közeghez.


A mexikói csatár nyáron csatlakozott nevelõegyesületétõl, a Guadalajara csapatától a Vörös Ördögökhöz, és eddig nagyon értékes erõsítésnek bizonyult, minden sorozatot figyelembe véve már 9 gólnál jár a támadó. A 22 éves Chicharito becenévre hallgató csatár hamar a szurkolók egyik kedvence lett és könnyen alkalmazkodott új környezetéhez.
 

„Szeretek Manchesterben élni. A családom mondta, hogy a szurkolók új dalt írtak rólam, úgyhogy mindenképpen meg kell hallgatnom és meg kell köszönnöm annak, aki írta.” – mondta Hernandez, aki kedd este a Stoke elleni 2-1 alkalmával is góllal segítette gyõzelemhez csapatát.
 

 

A United szurkolók közül sokan hasonlítják Hernandezt az egykori legendához, Ole Gunnar Solskjaerhoz, de az ifjú tehetség kitart amellett, hogy neki még nagyon sokat kell dolgoznia azért, hogy méltó legyen egy ilyen összehasonlításhoz.
 

„Ez természetes hízelgõ, hiszen Ole a Manchester United egyik legendája, de én csak tized annyira vagyok jó, mint õ volt. Keményen kell dolgoznom és sokat kell még fejlõdnöm ahhoz, hogy olyan legyek, mint Ole.” – tette hozzá.
 

A csatár fontos góljaival elismerést váltott ki csapattársaiból és menedzserébõl, Sir Alex Fergusonból. A United fõnöke elismerte, hogy a „Kis Borsócska” fejtörést okoz neki a csapat összeállításánál, hiszen eddig Wayne Rooney és Dimitar Berbatov voltak az elsõ számú csatárok.

 

A skót menedzser nagyon elégedett a mexikói játékos fejlõdésével, amelyrõl így nyilatkozott:
 

„A kölyök egy fantasztikus tehetség, és mindig nagyon éhes a tanulásra, ami lenyûgözõ.”
 

„Keményen dolgozik az edzéseken, gyorsan tanul és gyorsan fejlõdik.”


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!