Ketten biztosan nem játszanak vasárnap

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal megerõsítette, Chris Smalling és Angel Di Maria sem lesz bevethetõ állapotban vasárnapra, amikor a Vörös Ördögök az õsi rivális Liverpoollal játszanak bajnokit az Old Traffordon.


Di Maria a Hull City elleni, elõzõ hónapban lejátszott és 3-0-s sikerrel zárult találkozón sántikált le a pályáról és azóta nem is szerepelt, míg Smalling hétfõn, a Southampton elleni 2-1-es siker alatt szenvedett enyhe ágyéksérülést, ami miatt két hetet kell kihagynia.
 
Van Gaal a mai sajtótájékoztatóján biztató jelekrõl számolt be Phil Jones és Rafael esetében, megerõsítve, hogy mindkét védõ közel áll a visszatéréshez.
 
 
"Mint mondottam az elõzõ héten, látni a fényt az alagút végén és úgy vélem, december végére talán csak három vagy négy sérültünk lesz" - magyarázta van Gaal az Aon Training Complex-ben.
 
Smalling helyzetérõl így nyilatkozott a holland: "Nem olyan komoly a sérülése, nagyon bölcs volt, hogy azonnal leállt. Úgy gondolom, két hét kell neki." Ezt követõen Di Mariáról is említést tett: "Nem vagyok orvos, így nem tudok válaszolni, de azt tudom, a Liverpool ellen nem áll készen."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!