Carrick: Még bajnokok lehetünk

Michael Carrick nem lát olyan okot, ami miatt a Manchester Unitedet ki kellene hagyni a bajnoki címért folyó harc taglalásakor.


Louis van Gaal manchesteri uralkodása rosszul indult, de a csapat nagy fordulatot vett az utóbbi hetekben, hiszen egymás után öt mérkõzést nyert, noha a mutatott játék idõnként messze nem volt látványos.

 
Ha sorozatban hatodik gyõzelmüket is sikerülne begyûjteniük a Vörös Ördögöknek - akik vasárnap a legnagyobb rivális Liverpool ellen lépnek pályára - úgy méginkább megszilárdítanák helyüket a Bajnokok Ligáját érõ helyek egyikén. Ám van Gaal többet akar annál, mint hogy a csapat a top 4-be kerüljön.
 
Carrick pedig úgy érzi, a menedzser jogosan hisz abban, hogy megelõzzék a Chelsea-t a tabella élén.
 
"Ha karácsonykor vagy januárban az élmezõnyben leszünk, akkor esélyünk lesz" - mondta a középpályás a United Review-nek.
 
"Az elõzõ hét remek volt számunkra, hiszen a Chelsea kikapott a Newcastle-tõl és más eredmények is nekünk kedveztek. Úgy hiszem, ezzel a kerettel, amink van és ami fokozatosan javul, épül, bármi megtörténhet."
 
 
"Minden a szezon utolsó 2-3 hónapjában dõl el, úgyhogy a cél mindenképp támadható."
 
"Azonban a szezonokban, amikor sikereket értünk el, voltak idõszakok, amikor a dolgok nem mûködtek számunkra, de sikerült túllépnünk ezeken. Ugyanazt érzem most, mint korábban - ha karácsony után közel leszünk a tabella elejéhez, akkor nagy esélyünk lesz arra, hogy elérjünk valamit azzal a kerettel, amink van."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!