Karácsonyi hangulatban

A Manchester United sztárjai beteg gyerekeket látogattak meg a Royal Manchester Children’s Hospital-ban, ahova ezen a héten karácsonyi ajándékokat vittek.


A Vörös Ördögök két felé váltak, és ellátogattak minden kórházba, több ezer kis Unitedes csomagocskával, melyeket az edzõközpontban a klub fiatal játékosai állítottak össze.

 

A Manchester United Foundationnek köszönhetõen minden évben sor kerül ezekre a látogatásokra, és a betegek mindegyik kórházban örültek a meglepetésnek, hogy végre találkozhattak a futball hõseikkel, akik még boldogabbak voltak, mivel emelhették az ünnepi hangulat fényét.

 

Juan Mata elsõ alkalommal vett részt ilyen kórházi látogatásokon, mióta a Unitedhez igazolt, és igencsak meghatotta a találkozás a beteg gyerekekkel. "Azt hiszem, ez egy nagyon jó kezdeményezés tõlünk, hogy eljövünk ide, és megpróbáljuk felvidítani a gyerekeket" – mondta a spanyol középpályás. "Sajnos nincsenek itt jó pillanataik, de remélem, hogy sikerül egy kis mosolyt csalni az arcukra."

 

 

„Hihetetlenek azok az emberek, akik itt dolgoznak: átsegítik a gyerekeket a legnehezebb idõkben, és ez egy olyan dolog, amit mindig is maximális tiszteltem.”

 

A 23 éves Vörös Ördög szurkoló, Adam Lovell részt vett a vasárnapi Liverpool elleni mérkõzésen, mielõtt egy kéthetes kezelésre befeküdt volna a rákkutató-intézetbe. Rendkívül boldog volt, hogy lehetõséget kapott, és találkozhatott néhány kedvencével.

 

"Beszélgettem James Wilsonnal a Liverpool elleni találkozóról, mennyire irigykedem, hogy ilyen fiatalon bekerült a kezdõcsapatba – ez egy olyan dolog, amire én is mindig vágytam" – mondta izgatottan Adam. "Ez egy felejthetetlen élmény volt számomra, hogy találkozhattam, és beszélhettem James-szel, és a többi játékossal."

 

 

A csapatkapitány, Wayne Rooney is részt vett a kis ajándékcsomagok szétosztásában, és csatlakozott többi csapattársához, többek között Radamel Falcao-hoz, és Michael Carrickhez a The Christie’s Palatine Treatment Centre-ben.

 

Tizenéveseket, és serdülõkorú betegeket leptek meg, valamint hematológiai és transzplantációs fekvõbetegeket is felkerestek, akik karácsony táján igen nehéz idõszakon mennek keresztül.

 

"Mint ember, és mint szülõ is úgy érzem, hogy meg kell próbálnom egy kis örömet szerezni karácsonykor" – mondta Wayne. "Láthattuk milyen boldoggá tettük a betegeket, amikor meglátogattuk õket, és az egésszel megpróbáltuk kizökkenteni õket a szürke hétköznapokból, ami tényleg nehéz idõszak, és nem csak a betegeknek, hanem a családok számára is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!