Mata: Rooney mellett játszani kiváltság

Juan Mata úgy érzi, hogy a Manchester United csapatkapitánya mellett játszani "kiváltság" a számára.


Rooney igazán inspiráló formában tejlejesített a Vörös Ördögök 3-1-es Boxing Day gyõzelme során a Newcastle ellen, nem csoda hát, hogy a szurkolók szavazatainak 74 százalékával elnyerte a 'Meccs embere' díjat.
 
A csatár ma délután mélyebb szerepkörben, a középpályán mutatott varázslatos játékot és Mata úgy véli, hogy Rooney ezen a poszton is bármikor képes megfelelni.
 
"Azt hiszem fantasztikus volt ma" - nyilatkozta Mata a meccs után az MUTV-nek. 
 
"Támadásban, védekezésben, passzokban és gólszerzésben egyaránt jeleskedett. Õ egy nagyon fontos eleme a csapatnak. Szerencsésnek érzem magam, hogy Wazza mellett játszhatok."
 
 
Mint Rooney, Mata is részt vett mindhárom gólban. Radamel Falcao pedig egy gyönyörû gólpasszal, és Robin van Persie a Vörös Ördögök harmadik találatával járult hozzá az eredményhez. A spanyol játékos csodálattal beszélt társai támadóerejérõl, és reméli fent tudják tartani remek formájukat a vasárnapi, Tottenham elleni találkozón is.
 
"Nagyon élvezem ma a játékot Rooney, Falcao és van Persie mellett. Remélhetõleg vasárnap is hasonlóan jól megy majd. Fizikailag nehéz lesz, de mentálisan remekül vagyunk és ez segít felülkerekedni bármilyen fáradságon. Már most alig várom, hogy vasárnap ugyanígy folytassuk a Tottenham ellen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!