Van Gaal frusztrált a döntetlen miatt

Louis van Gaal sajnálja, hogy csapata 2 pontot a White Hart Lane-en hagyott.


Juan Mata, Robin van Persie, Radamel Falcao és Ashley Young is közel jártak a gólhoz, azonban végül egyikük sem tudott túljárni Hugo Lloris eszén, aki megkapta a meccs embere címet a BT Sport munkatársaitól a mérkõzést követõen.


"Elvesztettünk ma 2 pontot" - kezdte nyilatkozatát van Gaal. "A szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtottuk az elsõ félidõben, szerintem 4 vagy 5 gólt is szerezhettünk volna, de nem sikerült gólra váltani a helyzeteinket. A második félidõben pedig inkább a küzdelmen volt a hangsúly, mint a játékon."

 


"Látható, hogy a játékosok nem tudnak regenerálódni 2 nap alatt. Ez nem volt egy szép meccs. Az elsõ félidõben remekül játszottunk, de nem sikerült betalálnunk és emiatt nem tudtunk nyerni sem. Korábban már elmondtam, mit gondolok az itteni szokásról, hogy kétszer kell játszanunk 48 órán belül. Szerintem az emberi szervezet nem képes ilyen rövid idõ alatt regenerálódni, így a második félidõ csak szenvedés volt."


"Három helyzetet ajándékoztunk az ellenfélnek, de mi is legalább háromszor betalálhattunk volna Mata, van Persie és Falcao révén. Az elsõ félidõ a miénk volt, fantasztikusan játszottunk, de nem tudtuk hatékonyan befejezni a támadásainkat."


A United épp, hogy túl van a szezon felén, van Gaal pedig ennek kapcsán említést tett arról, mennyit jelentett volna egy mai gyõzelem.


"Elégedett lennék, ha ma nyertünk volna, mert az azt jelentette volna, hogy 38 pontot szereztünk 19 mérkõzésen, azaz 2 pontos meccsenkénti átlagunk lenne, ami nagyon jónak nevezhetõ."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!