Mata izgatott 2015 miatt

Minden hétfõn - ezúttal itt nálunk kedden - Juan Mata új bejegyzéssel szolgál blogjában. Ezen a héten 2014 utolsó írását közölte, melyben izgatott és megfontolt volt az elkövetkezendõ év szempontjából...


Ez a blogom idei utolsó bejegyzése, úgyhogy elõször is, mielõtt még elfelejteném, szeretnék köszönetet mondani a támogatásodért, megjegyzéseidért, hogy mindig ott vagy és persze boldog 2015-öt kívánok Neked!
 
Sok idõ eltelt azóta, hogy ezzel a bloggal elkezdtem hozzád szólni. Nem hiszem el, mennyire repül az idõ! Remélem, hogy ugyanolyan élvezettel olvasod a bejegyzéseimet minden hétfõ reggel, mint ahogyan én írom azokat. Azt is remélem, hogy a legtöbbet kihozod 2014 utolsó napjaiból!
 
48 óra alatt két mérkõzést lejátszva zártuk ezt az évet és úgy vélem, két kemény ellenfél ellen jól teljesített a csapat. Személy szerint én nagyon jól éreztem magam a pályán, ami miatt nagyon várom a szezon következõ szakaszát, továbbra is keményen dolgozva, hogy még jobbak legyünk.
 
 
Egy pillantást téve az elmúlt évi statisztikáimra, azt látom, hogy 2014-ben 32 hivatalos mérkõzésen 12 gólt szereztem. Ez jó, de nyilván az a célom, hogy 2015-ben ennél is jobb legyen, minden nap ezért dolgozom. Mint tudod, 2014 során rengeteg dolog történt szakmai szempontból, de mindig az a célom, hogy jobb labdarúgó legyek, 2015-ben is így leszek ezzel.
 
Mint korábban említettem, a családom itt van velem ezekben a napokban, amit nagyon imádok. Öröm számomra és nagy lökést jelent. Már szó esett a szilveszterrõl is. Próbálom megtartani a spanyol hagyományokat és próbálok enni 12 szem szõlõt (spanyol szokás, aki így tesz, szerencsés éve lesz - a szerk.); ezt egyébként az utóbbi években karácsonykor szoktam megtenni. Még úgy is próbálom megtartani a hagyományokat, hogy a csapattársakkal hotelben leszünk a Stoke elleni (egyébként nem könnyû) találkozó elõtt. 
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!