Igazságos döntetlen

A Stoke elleni 1-1 után Louis van Gaal csapata szellemiségét dicsérte, ám a holland szakember továbbra is javítani szeretne az eredményeken.


A Vörös Ördögök már a második percben megtántorodtak, amikor Ryan Shawcross közelrõl eredményes volt, de a csapat felállt és Radamel Falcao révén még a szünet elõtt kiegyenlített.
 
Annak ellenére, hogy hosszú ideig fölényes labdabirtoklást mutatott a manchesteri gárda, a második játékrészben pár komoly lehetõséget kellett túlélnie, ami sikerült, így egymás után harmadik döntetlenjét érte el idegenben.
 
"Úgy vélem, igazságos eredmény született, egyik csapat sem érdemelt több pontot" - mondta van Gaal az MUTV-nek. "Talán a Stoke kicsit többet érdemelt nálunk, a kapufával közel jártak hozzá. Nem alakítottunk ki sok helyzetet, egyáltalán nem volt nagyszerû a támadásépítésünk és az utolsó átadásaink sem mindig voltak jók. Mint ahogy a beadásaink sem. Ha ez a helyzet, akkor nem tudsz gólokat szerezni."
 
"A csapatszellemünk mindig jó, ezt látni lehetett ma, de a teljesítményünknek jobbnak kell lennie. Amikor sok területet és idõt kapsz, sokkal gyorsabb tempóban kell játszanod."
 
 
Az eredmény azt jelenti, a United immár 10 bajnoki óta nem szenvedett vereséget - legutóbb novemberben kapitulált - ám van Gaal szerint a Unitednek javulnia kell, ha a bajnoki címrõl akar álmodni.
 
"Ha meg akarod nyerni a bajnokságot, idegenben is nyerned kell a meccseket, amit jelenleg nem teszünk meg. Nem kapunk ki, de nem is nyerünk. Ha bajnok akarsz lenni, az ilyen találkozókat meg kell nyerned!"
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!