Mata imádja a kupasorozat varázsát

Üdv mindenkinek! Az év ugyanúgy indult, ahogy az elõzõ befejezõdött: sok focival. Sok mérkõzést játszottunk pár nap alatt, de megérte. Igazán csodás volt a hangulat ebben a néhány hétben.


2015-öt a Stoke elleni bajnokival kezdtük. Ez mindig egy trükkös párharc, nem csak az ellenfél miatt, de azért is, mert a stadionban sûrûn van erõs szél. Nagyon korán gólt kaptunk szögletbõl és küzdenünk kellett az egyenlítésért.

 
Radamel megmutatta kiemelkedõ csatárösztöneit. Elképesztõ a büntetõterületen belül. De a gólja ellenére nem tudtunk nyerni és ez már a sokadik egymás utáni döntetlenünk volt otthontól távol... A következõ utunk során gyõznünk kell. Mint ahogy a Yeovil Town ellen tettük például.
 
 
Tagadhatatlan kupameccs volt, mikor egy alacsonyabb osztályú gárdához látogatsz, a stadiont tele találod, az ellenfél pedig nagyon motivált. Nem volt könnyû, de végül továbbléptünk a következõ körbe két remek góllal, amiket Ander és Di Maria lõttek. Meglátjuk, kivel játszunk ezután, de újra meg akarom nyerni ezt a trófeát. Ez volt az elsõ trófeám Angliában és nagyon megszerettem. Csodálatos dolog a Wembley-ben játszani elõdöntõt és döntõt. Remélem, ismét sikerül megtennem, mert imádom ezt a sorozatot.
 
Most van egy kis szünetünk arra, hogy felkészüljünk a Southampton elleni, következõ mérkõzésünkre. Õk a szezon egyik meglepetéscsapata, de meg kell vernünk õket annak érdekében, hogy a közelmúlt döntetlenjeit jó eredményként lehessen elkönyvelni. A legutóbbi 11 meccsünkön nem szenvedtünk vereséget, ami önbizalmat ad a csapatnak, bár tudjuk, vannak dolgok, amikben fejlõdnünk kell. Továbbra is harcolni fogunk, és megpróbáljuk megközelíteni az elõttünk álló két csapatot.
 
Végezetül egy kívánság. Spanyol hagyományok szerint a három napkeleti bölcs január 5-6. éjjelén eljön hozzánk és ajándékot ad mindenkinek. Nem számít, honnan jöttél, remélem, hogy sok szép dologgal lepnek meg és minden kívánságod valóra válik 2015-ben, abban az évben, ami érzésem szerint nagyon izgalmas lesz.
 
Hatalmas ölelés!
 
Juan
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!