Mata blogja: Csak nem akart bemenni a labda

Üdv mindenkinek! Hidd el, nem könnyû most írnom, rögtön a vasárnapi vereség után, de nem akarom kihagyni a heti találkozásainkat. Egy vereség a labdarúgás részét képezi és nagyon fontos elviselni, megérteni és felhasználni a javulás érdekében.


Õszintén szólva nem hiszem, hogy vereséget érdemeltünk a Southampton ellen. Nem volt a legszebb mérkõzés. Mindig jól helyezkedtek, remekül védekeztek, úgyhogy nehéz volt helyzeteket kialakítani. Mégis mi irányítottuk a játékot. Az elsõ félidõ nem igazán volt jó; lassú volt, túl taktikus. De legtöbbször nálunk volt a labda, próbáltunk utat találni a kapujukhoz.
 
Aztán a szünet után, a kevés lehetõségeikbõl egyszer gólt szereztek, miután a labda visszapattant a kapufáról. Mindent megpróbáltunk, hogy visszajöjjünk a meccsbe.
 
Az utolsó 20 percben helyzeteink voltak, nekem három is, de úgy tûnt, a labda csak nem akar a kapuba jutni. Nagyon fontos lett volna értékesíteni párat, mert úgy vélem, nyerhettünk volna. Minden lehetséges megoldást megpróbáltam, de csak nem tudtunk betalálni. Legközelebb más lesz a sztori, ebben biztos vagyok.
 
 
Mindegy, a lényeg az, hogy a következõ mérkõzésünket megnyerjük, függetlenül attól, ki szerzi a gólokat. A QPR otthonába látogatunk, ami nehéz mérkõzés lesz. Kell a pont nekik, mi pedig tudjuk, hogy ismét gyõzelmi szériát kell építenünk.
 
Még egyszer köszönöm a támogatásodat! Ma csalódottak vagyunk a vereség miatt, de biztos lehetsz benne, hogy a csapat minden találkozón harcolni fog a végsõkig azért, hogy elérjük céljainkat.
 
Ölel, 
 
Juan
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!