Mata: Vissza kell vágnunk

Juan Mata arra kérte manchesteri csapattársait, hogy felejtsék el az elõzõ heti, southampton elleni kudarcot és szombaton, a Queens Park Rangers ellen ismét csúcsformában hajtsanak.


Miután a legutóbbi bajnokin a Szentek Dusan Tadic találatával 1-0-ra nyertek az Old Traffordon, a Vörös Ördögök visszacsúsztak a tabella negyedik helyére. A meccs második félidejében esett találat azt is jelentette, hogy lezárult a United 11 meccses veretlenségi sorozata.
 
Mata a héten a Button Lane Primary Schoolban járt, ahol az MU Foundation nevében játékokat osztogatott a gyerekeknek, közben az MUTV-nek arról beszélt, mennyire fontos, hogy a Loftus Roadon Harry Redknapp csapata ellen felálljanak és nyerjenek.
 
 
"Nagy csalódás volt az elõzõ hét, amikor kikaptunk otthon a Southamptontól, itt az idõ, hogy felkészüljünk a következõ meccsre" - magyarázta a spanyol.
 
"De ilyen a labdarúgás, vissza kell vágnunk. Nehéz körülmények között kell játszanunk, a Loftus Roadon, de megpróbáljuk elhozni a három pontot, amire a vereség után szükségünk is van."
 
"Kemény meccs ez - a QPR otthonában minden találkozó nehéz -, de megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani és három ponttal visszatérni Manchesterbe."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!