Mata blogja: Felvesszük a harcot

Üdv Mindenkinek. A vasárnapi gyõzelem után minden szép és jó volt. De ezúttal nem volt ez egy könnyû meccs …


Már elõre tudtuk, hogy milyen nehéz mérkõzés vár ránk a Loftus Roadon. Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez az egyik legkisebb pálya a bajnokságban. De az a lényeg, hogy keményen küzdöttünk, és nyerni tudtunk.

 

Jó néhány helyzetet alakítottunk ki a meccs folyamán, és végül sikerült elhoznunk mind a három pontot. Hála Fellaini és James góljainak. A QPR azt játszotta, amire mi elõre felkészültünk. Önmagában veszélyt rejtõ hosszú labdákat íveltek fel a támadó játékosaiknak, de David megint akár egy fal, állta az útjukat.

 

 

Azért is nagyon fontos volt a hétvégi gyõzelem, mert a Manchester City kivételével mindenki nyert, a táblázat elején levõ csapatok közül. Még mindig hosszú út áll elõttünk, továbbra is hajtanunk kell, és magas szinten kell teljesítenünk, mert a fõ riválisaink is ugyanezt teszik. A legjobb formában akarunk játszani, ezekben a kulcsfontosságú hetekben.

 

Most pedig jön az FA-kupa, ez az a versenysorozat, amit nagyon szeretek, de ezt már említettem itt többször is. Talán azért is tetszik, mert rögtön az elsõ évemben itt Angliában, szerencsésen megnyertem ezt, és kellemes emlékeim vannak a Wembley-ben játszott döntõrõl. A negyedosztályban játszó, Cambridge United volt az ellenfél. Úgy gondolom, most sem fogják megkönnyíteni a helyzetünket, csak azért se, mert õk játszanak otthon.

 

Egy nagy ölelés mindenkinek, és legyen szép hetetek.

 

Juan

 

Ui.: Jó volt Ferdinaddal megint találkozni. Igaz a Unitedben csak öt hónapot voltunk csapattársak, de õ mindig is nagyon jól bánt velem. Sok szerencsét Rio!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!