Nani tanácsa Bebének

Luis Nani azt tanácsolja honfitársának, Bebenek, hogy játékában maradjon az egyszerû megoldásoknál, ha bizonyítani akar a Manchester Unitedben.


Bebe a nyári átigazolási idõszak egyik nagy visszhangot kiváltó átigazolása volt, hiszen egyrészt a Manchester Unitedbe igazolása elõtt senki nem ismerte, másrészt pedig nem kevesebb, mint 7.4 millió fontot fizettek érte az Old Traffordon.

 

 

 

 

A Vitoria Guimaresbõl érkezõ 20 éves csatár eddig csak hollywoodi forgatókönyvekbe illõ elõéletével tudott az újságok címlapjára kerülni, játékával még nem sok vizet mozgatott meg, mivel egyelõre csak erõnléti állapota formába hozásával foglalkoznak Manchesterben.

 

Egyes hírek szerint az azóta a portugál U-21-es válogatottba is behívott és ott a válogatott mezét magára is öltõ Bebe jól halad és egyre-másra veszi az az elõtte álló akadályokat, ám Nani még idejekorán figyelmezteti újdonsült csapattársát, és honfitársát, ne bízza el magát, amely igencsak megfontolandó tanács egy olyan játékostól, aki 2007-es Manchesterbe igazolásakor elég sokat szenvedett új környezetében.

 

"Néha azon találod magad, hogy elsõre tudásod minden elemét meg akarod mutatni, de a dolgok nem úgy mennek, ahogy arra számítanál" - idézi az egykoron a Sporting Lisszabontól érkezõ szélsõt a People.

 

"Elmagyaráztam neki, hogy ezek a dolgok hogyan mûködnek, mivel én ezt az utat már végig jártam."

 

"Fontos, hogy próbáljon a minél egyszerûbb megoldásoknál maradni, aztán ha már kellõ önbizalomra tett szert, akkor megmutathatja mire is képes igazán."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!